ליחה ושיעולים שלא נפסקים

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

25/02/2017 | 14:43 | מאת: דודו15

אני סובל מאסתמה קרוב ל 10 שנים ,ובן 67 ,פרט לאסתמה אין לי כל מחלות הכל תקין, כיום למרות שאין לי קוצר נשימה , אני מבצע באופן יום יומי תרגילי נשימה בשיטת בוטייקו דבר שיוצר לי נשימה טובה ,וקבועה, אך לעומת זאת הליחה +שיעולים באופן קל ממשיכים לתקוף אותי כל יום, ובהליכה חירחורים קלים, כיצד אני יכול לטפל בליחה ובעיקבות זאת בשיעולים, האם ע"י כדורי ארדוטין לאורך זמן כל עוד שיש ליחה , או משהוא אפקטיבי יותר. מה דעתך ? תודה דוד

שלום רב הפרשת ליחה ושיעול הינה אחת הבעיות המרכזיות במחלות של דרכי האוויר לצערי טרם נמצאה תרופה יעילה לטיפול בבעייה זו פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה