ליחה צמיגית מלווה בשיעול וקושי להוציא הליחה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

03/01/2017 | 16:42 | מאת: אביבית

מזה כחודש וחצי סובלת משיעול וכחכוח בגרון עקב ליחה צמיגית בצבע ירוק, נטלתי ריאולין לשבוע ללא הטבה שיקוף ריאות תקין. לעיתים נתקפת בליחה שעולה לגרון ומקשה על הדיבור. אצל רופאת המשפחה נאמר שהקלה משיעול וליחה לעיתים מצריך זמן ארוך יותר (הפסקתי לעשן לפני 3 שנים)אודה על התייחסות

שלום אביבית לעיתי ליחה נובעת מזיהום נשימתי ואם יש החמרה גם בכמות השיעול - ההתייחסות היא כהתלקחות של ה - COPD. הטיפול יכלול תוספת אינהלציות אנטיביוטיקה וסטרואידים סיסטמיים אנא פני לרופא המטפל בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה