לעיני

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

15/11/2000 | 12:05 | מאת: XXX

לעיני בוקר טוב אני תמיד חוזרת לשניכם גם אליך וגם לאסתר תאמיני לי רק זה מרגיע אותי מהמחשבות הרבות שמתרוצצות בראש !! מה המצב איתך אני מבינה שאת לוקחת כדורים, גם זריקות נותנים לך ? אני הולכת להתיעץ עם עוד רופא לפני ההשבחה למרות שבטח הוא יגיד לי משהו אחר !! רציתי לשאול אותך היבנתי שהמצב של הזרע של בעלך לא כ"כ טוב אך עדיין יעיל תגידי בהתחלה של הטיפול עשו לך הזרעה ללא כדורים זאת אומרת על ביוץ רגיל ?? למה אני שואלת אותך כי אותי הרופא יפנה להזרעה בצורה טיבעית ללא איקמומיל ושאר הכדורים האם ניראה לך שתיהיה פה הצלחה בכלל??? ניראה לי שאחוז ים נמוכים !1 מה את חושבת ???????

15/11/2000 | 21:51 | מאת: עיני

שלום לך מאילת הרחוקה.... שלומי טוב ותודה על המחמאה שנתת במדור על "ההרגעות". את הטיפולים שאני עוברת כבר בפעם השנייה , אכן אני מקבלת יומיים אחרי המחזור כדורי איקאקלומין שעוזרים לביוץ טוב יותר. אמנם אצלי הכל בסדר ועברתי את כל הבדיקות (כולל צילום רחם), אך תמיד טוב שמוגשת עוד עזרה בכדי להגדיל את הסיכויים,לא? בפעם האחרונה הגדילו לי את המינון ל-3 כדורים ביום במשך 5 ימים וכבר מחר אני עוברת הזרעה בביה"ח - לא לפני שאני יגיד שמקבלים זריקה בטוסיק (לא כואבת) יום וחצי לפני ההזרעה וזה נראה לי בשביל "להשרות" את הביוץ. זהו פחות או יותר התהליך - בהחלט לא מסובך וגם לא כואב! בהצלחה אצלך ונשתמע במדור. מעיני.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע