תוצאות בדיקת זרע
דיון מתוך פורום פוריות הגבר - בנק הזרע
אני בן 29 עוד מעט שלחו אותי לבדיקה עקב וריקוצלה דרגה 2 אני חושב.... אגב עשיתי את הבדיקה בזמנהוף בתל אביב: coaqulum present :no colour: normal ph: 7.5 volume 5.5 ml sprem concentation :150,000,000 in 1 cc precent of motlis sprem 30 afterejacuiation of motility 65 spermatozota with normal mprphology 18% spermatozota with abnormai morphology 82% amorphouse 80% neck10% big 5% others 5% מה דעתך ?
בסך הכל יש לך מספיק זרעים נורמליים בתנועה טובה כדי ליצור ריון לכן - לא הייתי נוגע בוריקוצלה. אגב - אם לא תיגע זה לא יהיה יותר גרוע כפי שיש שנוטים לחשוב
שלום לך ותודה על התשובה המהירה האם אני מבין נכון בכך שאתה כותב "שזה לא יהיה יותר גרוע" שהתוצאות שלי לא בדיוק טובות ? במקרה וכן אם תוכל לומר לי איך והאם ניתן לשפר את איכות/תנועת הזרע בצורה מסויימת טבעית (לא ניתוח)