ברכות לפורום החדש - ושאלה...

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

02/11/2000 | 18:17 | מאת: רונית10

בעלי עשה עד כה 4 בדיקות זרע, ובכל בדיקה המדדים משתנים: המורפולוגיה נעה בין 0% תקינים (בדיקה בודדה) ל- 9% תקינים (ופעם גם 7%) - על פי שיטת קרוגר (דהיינו גבול תקינים של 14%). התנועתיות נעה בין 36% - 52% ריכוז נע בין 20 מיליון לסמ"ק ועד 50 מליון לסמ"ק האם יש סיכוי לזרע כזה להפרות באופן טבעי, או שמא חייבים בהתערבות רפואית? ואם חייבים בהתערבות - האם זו חייבת להיות הפריית מבחנה או שניתן להסתפק, תחת נתונים אלו, בהזרעות? אודה לך על קבלת תשובה.

03/11/2000 | 17:55 | מאת: ד"ר רון האוזר

רונית שלום ותודה על הברכות , אכן הזרע של בעלך תת פורה בנתוני המורפולוגיה אולם שאר הנתונים שציינת גבוליים או תקינים. יש בהחלט סיכוי להשיג הריון ספונטני עם נתונים כאלה. בכל מקרה כדאי לפנות לבירור מקצועי בנסיון לברר את הסיבות ולשפר את הסיכויים להשגת הריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע