כניסה להריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

17/04/2001 | 23:28 | מאת: פוטר

אשתי עברה בדיקת זקיקים והבדיקה הייתה תקינה תוצאות בדיקת הזרע הינם כדלקמן: sperm concentration 40ml morphology : normal forms 8% fructose: 3000ml האם תוצאות הבדיקה מלמדות על בעית הפריה? אם כן מה ניתן לעשות? תודה מראש

18/04/2001 | 22:29 | מאת: ד"ר רון האוזר

פוטר שלום מכל הנתונים שציינת, אחוז המורפולוגיה הוא לא תקין. ממצא כזה מצביע על בעיה שעלולה להוריד את כושר ההפריה. ע"מ להתאים את הטיפול יש צורך בבדיקות נוספות, כולל בדיקה גופנית ובדיקות מעבדה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע