לא נמצאו תאי זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/11/2003 | 10:43 | מאת: מורן

שלום רב, יש לי בעיה ואני ממש לא יודעת למי לפנות, אני כרגע בקופ"ח מכבי (מתאריך 1.1.04 אני אהיה בכללית) ובעלי בכללית. אנחנו מנסים להרות מזה שנה ללא הצלחה. לאחר בדיקות נמצא שאצלי הכל בסדר ואילו לבעלי לא נמצאו זרעים בכלל. רופאת הנשים שלי אמרה שיכול להיות שיש חסימה והוא צריך להמשיך לעשות בדיקות, אולטראסאונד והמשך טיפול במרפאת פריון. אני לא רוצה לבזבז זמן עד ינואר ולכן אני מבקשת לדעת למי אוכל לפנות כדי להתחיל בבדיקות ובטיפולים הנחוצים. אני מבינה שאנחנו צריכים מרפאת פריון אבל אני צריכה מרפאה שמקבלת כנראה את 2 הקופות . אנא עזור לי בהקדם האפשרי . תודה .

10/11/2003 | 16:01 | מאת: חברה

שלום מורן. גם אצלינו אני במכבי ובעלי בכללית. במצב כזה, לפי מה שאני מכירה, בטח יבקשו לחזור על הבדיקה, ואם באמת המצב הוא שאין תאי זרע בזירמה, ישלחו אתכם לטיפול בהזרעות או בהפריה חוץ גופית. בתור התחלה, פשוט תלכי לגניקולוג שהוא מומחה לפריון (חשוב! למומחה לפריון. תשאלי בסניף ויגידו לך מי מומחה לפריון). הוא יעזור לכם להחליט מה תעשו. ובכל מקרה, את תקבלי כנראה טיפול הורמונלי (כדי שיהיו לך יותר ביציות וכך הסיכויים של הטיפול גדלים), כך שהוא יכול לקבוע את הטיפול עבורך, וכן את המעקב עצמו תעשי במכבי. את תביאי טופס 17 ממכבי עבור הפעולות שמתרחשות בגופך (למשל ההזרעה או ההפריה החוץ גופית), ובמקביל בעלך יוציא מהקופה שלו טופס 17 עבור הפעולות שנעשות עם הזרע (כולל אם צריך להוציא אותן ישירות מהאשך, או רק לעשות השבחה וכו). במקום שבו תעברו את הטיפול, לא משנה להם מאיפה הטופס 17. אני לא ממליצה לך לעבור עכשיו קופה אם יש לך "מכבי מגן" או "מגן זהב", כי טיפולי פוריות הם יקרים, והביטוחים המשלימים נותנים לך אפשרויות נוספות וממש חבל לוותר עליהם עכשיו. וכיוון שאובחנה אצלכם בעית פריון, אולי לא תקבלי "ביטוח משלים" בכללית, ובכל מקרה יש תקופה של "אכשרה" עד שהביטוח המשלים נכנס לתוקף. בכל מקרה את מוזמנת גם לבקר בפורום "פוריות" בתפוז כי שם יש עוד זוגות במצב הזה ויוכלו לענות לך ממה שהם יודעים.

10/11/2003 | 17:33 | מאת: מורן

חברה, רציתי מאוד מאוד להודות לך על התשובה והנסיון לעזור. בכל מקרה הבעיה שלי קצת מורכבת, המעבר שלי לקופ"ח כללית כבר נכנס לתוקף באוקטובר אני מקווה שלא ניתקל בהרבה קשיים. אני שמחה גם לדעת שיש מה לעשות במצב כזה וזה לא אבוד. תודה

13/11/2003 | 13:21 | מאת: יובל

ראי מכתבי להודעתך השניה, בהמשך

30/11/2003 | 14:48 | מאת: מורן - תשובה ליובל

יובל , מקווה שאתה רואה את התייחסותי מהיום. מורן

30/11/2003 | 14:48 | מאת: מורן -

יובל , מקווה שאתה רואה את התייחסותי מהיום. מורן

15/11/2003 | 11:04 | מאת: דוד

שלום ניתן לבצע ניתוח באשך להשיג זרון ןלהרןת בטיפולי הפריה חוץ גופית זה נעשה בעבר בהצלחה דוד 052-779961

30/11/2003 | 14:40 | מאת: מורן

יובל, תודה רבה על ההתייחסות ועל העידוד, אני רואה את תשובתך רק היום מכוון שהייתי כ"כ מתוסכלת וחששתי נורא לראות תשובות לא מעודדות, לכן לא נכנסתי לפורום עד היום. אני מאחלת לך ולאשתך את כל הטוב, ובהצלחה עם ההריון. שוב תודה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע