שפיכה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

29/03/2001 | 11:19 | מאת: איתי

אני הומו המקיים יחסים אורליים בלבד. בשנה האחרונה מאוד מטרידה אותי התופעה הבאה: במהלך האקט כולו ישנה הפרשה מוגברת של נוזל הזרע עוד בטרם הגעה לאורגזמה. ברצוני לציין כי אין לי בעיות להגיע לאורגזמה אך לבני הזוג שלי התופעה מאוד מפריעה כאשר אני מדגיש כי מדובר בהפרשה מוגברת ומתמשכת לאורך כל האקט. למה זה קורה ומהו הטיפול לכך...

12/04/2001 | 10:45 | מאת: ד"ר רון האוזר

מדובר בפליטה מוקדמת. יש לכך סיבות הורמונליות ופסיכולוגיות. קיימות גם טכניקות לעצור ולהאט את התהליך, אך זו לא הבמה לתיאורן. פנה ליעוץ.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע