גידול באשכים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/02/2001 | 22:09 | מאת: הראל

אני בחור בן 18.5, ולאחר קיום יחסי מין או אוננות, אני סובל מכאבים באיבר המין. הכאב מתבטא בזמן זיקפה בלבד ולאחר שפיכה. אם יש לי זיקפה לאחר השפיכה, אני סובל מכאבים שנמשכים כמה שעות, ולא יכול לעסוק בפעילות מינית באותו היום. מצב זה נמשך כמה שנים, ובשבוע האחרון אני חש כאב באשך השמאלי. אני חוזר ואומר שהכאב הוא בזמן זיקפה, שלאחר פעילות מינית בלבד !!!! אבקש לדעת מהי הבעיה המוערכת, וכיצד ניתן לטפל בה.

24/02/2001 | 23:14 | מאת: ד"ר רון האוזר

הראל שלום כאב באשך יכול להגרם מדלקת - גש לבדיקה בהקדם. גם הכאב באיבר המין מחייב בדיקה לשם אבחנה נכונה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע