לאסתר מה שלומך?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

09/11/2000 | 13:55 | מאת: XXX

לאסתר מה שלומך ?מה עם ההפריה המיועדת את מוכנה נפשית ? חזרתי עכשיו מרמת מרפא הבטחתי לך עידכן אז ככה הרופא לא היה משהו מי יודע מה הפרופ" לא יודעת הוא דיבר מה זה מהר חושב שאני מבינה משהו ברפואה!!!! ואנילא יודעת למה הוא חייך אליך אליי ממש לא !!! הוא ראה את בדיקת הזרע של בעלי והתחלתי להמטיר עליו שאלות בכל הקשור לבדיקה זרע והאם היא במצב טוב יחסית הוא אמר לי שזה מספיק בשביל להרות אפילו שזה 2% כי זה 2%מ6-7 מיליון וזה הרבה עכשיו הוא אמר לי שנתחיל בהזרעה ללא כדורים אלא לפי ביוץ רגיל וטיבעי ובודקים זקיקים עם הזקיק מגיע ל20 מ"מ אז יש ביוץ ואז משביחים וכמובן מתאימים זאת עם בדיקת דם כדאי להגיע ליום האמיתי!!! הוא אמר שכרגע הוא לא רואה צורך בכדורים וזריקות -כי המצב של הזרע של בעלי יחסית בסדר לאחרם ולכן הולכים מהקל לכבד ובודקים את כל האפשרויות ! תגידי אסתר באמת ההזרעה לא נוראית כל כך ?הבנתי שלוקחים צינורית ארוכה שמגיעה עד בפנים !האם מרגישים כאב שמחדירים אותה .תגידי עשית את ההזרעה ברמת מרפא?ביי מחכה לתשובות XXX

09/11/2000 | 22:04 | מאת: עיני

היי, מה שלומך? קודם כל המון, המון הצלחה בהמשך הטיפולים ואל תוותרי או תדחי בדיקות. לגבי החשש שלך מ"הצינורית"? את לא זוכרת כמה דיברנו על זה שזה בעצם בדיקה שגרתית עם "ברווז" ואת הצינורית - מבטיחה לך שלא תרגישי שהיא בפנים כי זה מגיע רק עד צוואר הרחם כי דרך זה מזריקים את הזרעונים שעברו השבחה. תפסיקי לדאוג כל כך כי את חייבת להישאר רגועה. אני עברתי את זה, זוכרת? עיני.

10/11/2000 | 14:08 | מאת: xxx

לעיני תודה רבה על העידוד גם בעלי ניבהל ממני ומהפחדים שלי הפחד הבאמת גדול שלי זה להגיע להפריה הסיפור הזה עם ההרדמה והאינפוזיה רק מעלים בי עוד יותר חששות אני לא יודעת מה לעשות כדאי להרגיע את עצמי? יש לך עצות .[אפילו קיבלתי טלפון של יועצת ] ביי ושבת שלום מתוקה !!! אני גם מחזיקה לך אצבעות !!!!

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע