איכות הזרע - אחוזים ומספרים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

17/02/2001 | 20:35 | מאת: גלי

ד"ר האוזר שלום, תוצאות בדיקת זרע מתקבלת באחוזים. והנורמות גם הן ניתנות באחוזים. שאלתי היא האם יש חשיבות למספר או רק לאחוזים. אפרט את השאלה: האם 35% זרעונים בתנועה מתקדמת כאשר ריכוז הזרע הוא 50 מיליון למ"ל היא תוצאה פחות טובה מתוצאה של 50% בתנועה בריכוז של 25 מיליון למ"ל, למרות שמספרית - התוצאה הראשונה טובה יותר. מקווה שהשאלה ברורה. תודה ושבוע טוב

24/02/2001 | 22:57 | מאת: ד"ר רון האוזר

גלי שלום המדד החשוב הוא בעצם מספר הזרעונים הנעים. מדד זה משלב את 2 הפרמטרים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע