פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/02/2001 | 09:59 | מאת: טל

שלום, לבעלי יש רק אשך אחד כתוצאה כאשר אשך אחד ירד בלידתו, ואין ביכולת בעלי להביא ילדים, הינו אצל ד"ר מדג'אר והוא שלח את בעלי לעשות בדיקת זרע, בעלי עשה בעבר בדיקת זרע והתשובה היתה שלילית, האם כדאי שהוא יעשה את הבדיקה באוניברסיטה? או בכל מקום אחר? האם כדאי ללכת לעשות בדיקה באופן פרטי?

12/02/2001 | 21:45 | מאת: ד"ר רון האוזר

טל שלום למרות בדיקת זרע שלילית בעבר כדאי לחזור על הבדיקה כיון ויתכנו שינויים בתוצאות. בחרו מעבדה אמינה והמשיכו בבירור כיון שגם אם לא מוצאים זרעונים בבדיקת הזרע יש בהחלט סיכוי למצוא בדגימות אשך למשל ולהשיג הריון.

14/03/2001 | 14:51 | מאת: טל

שלום רב, בעלי עשה שוב בדיקת זרע וכרגיל לא נמצאו זרעים, ד"ר מג'אר אמר לנו לקבוע תור לתל-השומר על מנת לפתוח תיק ולהתחיל בניתוחים. הוא אמר שנעשה את הניתוחים אני ובעלי ונביא גיבויי זרע תורם. האם יש אפשרות שקודם בעלי יעשה את הניתוח על מנת לבדוק אם יש זרעים ואח"כ אני? אנחנו נורא רוצים ילד משלנו ואני יודעת שקיימות המון אפשרויות לעשות את זה כי גיסתי לבעלה היתה אותה בעיה ואחרי 8 שנים היא הביאה בסופו של דבר ילדה. בתודה, טל

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע