טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/02/2001 | 22:09 | מאת: אמיר

בן 36 אני ואשתי מנסים להרות מזה כשנה וחצי. יש לי אשך אחד (שקובע) עקב פציעה בצבא. בבדיקת זרע שנערכה באונ' בר-אילן נמצא פוטנציאל פוריות טבעי תקין 1.27+ לאשתי מחזור וביוץ סדיר (בת 27 ). נעשו 2 הפריות תוך רחמיות (הראשונה ללא השבחה והשנייה עם). ללא הצלחה. מבקש המלצה להמשך טיפול

12/02/2001 | 19:09 | מאת: קרן

אני ובעלי מנסים מזה שנתיים להכנס להריון כיום ברור לי מדוע לא הצלחנו ו זאת כוון שהזרע של בעלי לא תקין לדברי כל הרופאים אשר אצלם נבדקנו , בעקבות זאת נשלחנו להפריה IVF השאלה שלי מדוע כל כך נחוץ שאני אעשה צילום רחם אם הבעיה אצל בעלי ( מאחר ואני נבדקתי אצל הגניקולוג שלי שלא מצא שום בעיה אצלי ) תודה

15/02/2001 | 21:12 | מאת: יונית

היי גם לי היו חששות לפני צילום רחם ...למרות שלבעלי יש בעית זרע חיבים תמיד לעשות מיספר בדיקות ..שבניהם מה אפשר לעשות זהו צילום הרחם כל זה על מנת לשלול בעיה פנימית ברחם של האישה .שאפשרי לראות רק דרך הצילום .וזה רק לטובתך למרות שהרופא עשה לך בטח משטח פאפ וגם אולטרסאונד זקיקים זה לא מספיק על מנת לשקף את הרחם שלך לכן כדאי לעבור צילום וזאת חובה ... קרן יקירה אין לך מה לחשוש אני עברתי את זה ואני שיא הפחדניות אם הרופא שלך טוב .....או הרופא שיעשה לך את זה רגיש מספיק תרגישי רק אי נוחות קלה בהצלחה את מוזמנת לשאול על זה ...בפורום IOL בפורום פוריות אני שם ... יונית

12/02/2001 | 21:42 | מאת: ד"ר רון האוזר

אמיר שלום נראה שאתם במהלך טיפולי פריון. קשה לתת המלצה מקצועית טובה ללא ידיעת כל הפרטים של הבירור שעברתם. בהצלחה.

23/02/2001 | 12:13 | מאת: ש

שלום, אמנם לא אני אלה זוגתי עברה צילום רחם אך ל היה להבחין כ הכאב רב !!! ונמשך מספר שעות ותחושה לש נעימה מספר ימים. שמעתי זאת גם מנשים אחרות במרפאה. יחד עם זאת, כניראה שאין ברירה כיוון שכדאי להביא בפני המטפל תמונה מלאה ובעיקר מדויקת. ש.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע