דימום מועט מאוד - בוסת

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/02/2001 | 09:46 | מאת: ונוס

מאז שהפסקתי להשתמש בגלולות - על מנת להרות - הדימום שלי בזמן ווסת הינו מועט ביותר- טיפות בודדות בלבד. משך זמן זה גם קיבלתי כדורי איקקלומין וזריקות כוריגון - שנאמר לי שהם יכולים לגרום להפחתה בדימום. בחודשים האחרונים אינני מקבלת כל כדורים או זריקות - אך עדין הדימום שלי - ביחוד בוסת האחרונה - מזערי ביותר. יחד עם זאת יצויין כי כשנבדקתי באולטרא סאונד - היו לי זקיקים - 17, 18. האם יש סיבה לדאגה - בקשר לדימום המועט? רופא אמר לי שזה שום דבר.האם יש צורך בבדיקות נוספות? בתודה, ונוס

06/02/2001 | 13:05 | מאת: ד"ר רון האוזר

ונוס שלום שינוי בדימום הויסתי לקל במיוחד מחייב בירור. אמנם יתכן ומדובר בבעיה הורמונלית בלבד אך כדאי לשלול פגיעה ברירית הרחם או חסימה חלקית בצואר הרחם. כן כדאי לברר את רמת האסטרוגן בדם ועובי רירית הרחם במחזורי הטיפול שאת עוברת.

10/02/2001 | 10:10 | מאת: ונוס

ד"ר האוזנר תודה על תשובתך המהירה בינתיים, אותו מחזור מועט שהחל ביום ה- 22 למחזור ובאופן לא רציף, הסתיים בדימום רגיל ביום ה - 28-29 למחזור ודמום מועט עדין ממשיך (כלומר - סה"כ הדימום נמשך כבר 10 ימים) מה זה אומר? האם יתכן שמדובר בהפלה? אני אמורה להתחיל טיפול נוסף - ואינני יודעת ממתי לספור את מועד תחילת הווסת - האם מהיום הראשון - שהיה סימן כלשהו לדימום או מיום אחר? אודה על תשובתך בהקדם. בתודה, ונוס

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע