עזרה באינפורמציה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/11/2000 | 09:49 | מאת: שקד

לכל מי שיכול לעזור! אני גרה בדרום ואבקש עזרה ממי שמכיר ויכול להמליץ בחום על מומחה אורולוגיה באזור המרכז. בתודה מראש, שקד.

08/11/2000 | 17:44 | מאת: אסתר

אני יכולה להמליץ בחום על ד"ר רביב גיל. הוא מאד נחמד ומקצועי. הוא מקבל רב הזמן בחולון ויום בשבוע במודיעין דרך קופ"ח מכבי. כמו כן, במיוחד אם מדובר בבעית פריון, ישנו ד"ר מג'אר מתל השומר אשר מקבל גם במרפאת רמת מרפא בר"ג גם דרך קופ"ח מכבי. הוא נחשב למומחה גדול בתחום אבל להזהירך, הוא לא כל כך נחמד. בהצלחה! אסתר

08/11/2000 | 19:38 | מאת: שקד

לאסתר שלום! תודה על האינפורמציה, למרות שבמקרה שלנו לא מדובר על פיריון אלא על ממצא ליד שלפוחית השתן. חן, חן שקד.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע