האם מומלץ להמעיט בקיום יחסי מין?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/01/2001 | 07:50 | מאת: חיים

ד"ר האוזר שלום רב! נמצאה אצלי בעיה של חוסר קיצוני בתאי זרע (נמצאו זרעונים בודדים). האם קיום יחסי מין בתדירות גבוהה (מספר פעמים ביום) עלולה להחמיר את המצב? או אולי להיפך? לפני מתן זרע להפריה: כמה ימים מומלץ להתנזר לפני מתן הדגימה? בתודה רבה מראש חיים

08/01/2001 | 20:17 | מאת: ד"ר רון האוזר

חיים שלום, בעבודות מחקר הוכח שפליטת זרע מספר פעמים ביום עלולה לגרום לירידה משמעותית במספר הזרעונים בזירמה לאחר זמן. הזמן האידיאלי של התנזרות להשגת תוצאה טובה של דגימת זרע הוא כ- 3 ימים.

09/01/2001 | 16:54 | מאת: חיים

ד"ר האוזר שלום ! תודה על התשובה המהירה. למה כוונתך "לאחר זמן"? אם פולטים זרע מספר פעמים ביום במשך תקופה ארוכה: האם זה גורם לפגיעה קבועה בפוריות? תודה רבה מראש חיים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע