בדיקת ביוכימיה של הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/12/2000 | 22:13 | מאת: אור

ד"ר האוזר שלום אודה לך אם תוכל לענות לי על 2 שאלות: 1. במקרה בו לא נמצאו תאי זרע בביופסיה ראשונה, האם יש סיכוי למצוא תאי זרע בביופסות נוספות? אם כן , כמה זמן נהוג לחכות מביצוע ביופסיה אחת לאחרת? 2. בבדיקת ביוכימיה (בבדיקת זרע של בעלי ) נתגלו ערכים גבוהים מהנורמה בתחומים הבאים: [ 26-7.4 ] 58.3 - CALCIUM [ 671-349] 812 - CITRIC ACID (%mg) על מה מעידים ערכים גבוהים אלו? תודה אור

25/12/2000 | 22:39 | מאת: ד"ר רון האוזר

קיים סיכוי לאיתור זרעונים בביופסיה חוזרת, בעיקר אם בפעולה הראשונה נלקחה דגימה אחת מכל אשך. רצוי להמתין 6 חודשים בין הפעולות.

26/12/2000 | 21:38 | מאת: אורית

ד"ר האוזר שלום רב בתאריך 23/12/00 שאלתי שאלה לגבי תוצאות בדיקת ביוכימיה של הזרע, אך טרם נענתי. על שאלתי הראשונה קיבלתי תשובה, אודה לך אם תוכל להתייחס גם לשאלתי זו השניה. תודה אור

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע