מורפולוגיה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/12/2000 | 23:16 | מאת: הסקרנית

ד"ר נכבד קיימות ברשותי תוצאות בדיקת זרע של בעלי. בהשוואה לערכי הנורמה המצויינים בשולי הבדיקה הערכים נראים תקינים התוצאות במורפולוגיה: צורה נורמלית: 20% צורה א-נורמלית: 80% כשליד המילה AMORPHOUS מסומן X אודה על קבלת הסבר למפורט לעיל (ממצאי המורפולוגיה). ותודה על האפשרות שפתחת בפני אנשים הדיוטים... בתודה מראש

16/12/2000 | 20:21 | מאת: ד"ר רון האוזר

למעבדות שונות יש ערכי נורמה שונים בעיקר בנוגע למורפולוגיה אולם אני מבין ממה שכתבת שכנראה שהערך שציינת תקין. לגבי הסימון X - חייבים לראות את הטופס המקורי במלואו כדי להבין למה הכוונה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע