כמות נוזל זרע מועטה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/12/2000 | 13:07 | מאת: הראל

אני בן 28 ,בריא. בזמן שפיכה כמות הנוזל הנפלטת היא מעטה(בערך כמות של "כפית"). מאז ומעולם הכמות הנפלטת היתה כך (ללא קשר לתדירות יחסי המין- גם בתקופות בהן לא הייתי מקיים יחסי מין לעיתים תכופות). האם הדבר יכול להצביע על בעית פריון? מה עלי לעשות? האם כמות כזו היא "נורמאלית" אצל גברים מסויימים ולא בהכרח מצביעה על בעיה? תודה מראש

16/12/2000 | 20:17 | מאת: ד"ר רון האוזר

הראל שלום מאד קשה לך להעריך את כמות הזירמה בצורה זו ובודאי שאין אפשרות לקבוע את כושר הפריון ואיכות הזרעונים כך. עליך לבצע בדיקת זרע ולפנות לרופא שמבין בזה לשם הערכה מדויקת.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע