תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/12/2000 | 12:33 | מאת: קרן

דר' שלום רב, בעלי ערך בדיקת זרע ואלו הם תוצאותיה כמות 3.8 CC צבע - תקין התנזלות - מלאה צמיגות -גבוהה לויקוציטים ושברי תאים- בודדים הערות: בכל המשטח נצפו תאי זרע בודדים ללא תנועה. בוצע סירכוז גבוה ושטיפה 2X בבדיקת המשקע 2X 10 בחזקת 5 בכל המשטח נצפו 6 תאי זרע בתנועה בינונית מתקדמת. מה זה אומר ?? ואיך מטפלים בזה ?? ממה זה יכול להגרם ?? בעלי עבר ניתוח של כיס האשכים כשהיה בן 8 האם זה קשור ??

16/12/2000 | 20:13 | מאת: ד"ר רון האוזר

קרן שלום. קשה לאמר ללא בדיקה ובירור מלא ממה נגרם המצב. אולם, עצם העובדה שנמצאו זרעונים מאפשרת נסיונות להרות (באמצעות הפריה חוץ גופית). לא פרטת איזה ניתוח עבר בעלך בשק האשכים. פנו למומחה בנושא פריון הגבר לשם השלמת הבירור והמלצות לשיפור המצב ולטיפול. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע