רגישות הפין למגע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

11/05/2002 | 09:13 | מאת: רועי מ.

דר' שלום רב, אני בן 25 ודי מודאג מכך שהפין שלי רגיש מאוד למגע בעת זקפה, בין אם באוננות ובין אם במצב של קיום יחסי מין. קורהלעיתים קרובות שבזמן שאני שם את הקונדום, אני מגיע מידית לידי שפיכה לתוכו על לפני המגע עצמו (שגם הוא בדר"כ הוא גם קצר מאוד - וזה מתסכל). האם קיים פתרון לכך ? והאם יש קשר לכך שיש לי Congenital Myasthenia Gravis ? (קלה מאוד)

11/05/2002 | 10:12 | מאת: ד"ר רן לין

ממש לא קשור למיאסטניה שלך מה שקורה שאתה רגיש ויש לך שפיכה מוקדמת - לגיטימי יש תרגולים - ישנו בחור במדהים בשם אלפיון כאן בפורום שטורח להזכיר לי שאני אזכיר את הטיפול המיני וספרים שיוצאים בנושא של שפיכה מוקדמת אז הנה - אני מזכיר אותם. ומעבר לזה אם זה לא עוזר - אז ישנו טיפול תרופתי שעוזק בדרך כלל באופן די מיידי תוך מספר ימים - ומחזיר לך את הביטחון העצמי פלאים, ( מה גם שהתרופה בעיקרון היא אנטידכאונית אז היא עובדת לשני הכיוונים). אז בהצלחה - באיזה דרך שתבחר.

12/05/2002 | 21:54 | מאת: רועי מ.

ראשית, המון המון תודה על העזרה שנית - האם יש שם של ספר כזה שאפשר לנסות ? (במקביל אני אנסה לחפש פה בפורום) בכל מקרה המון המון תודה בשם כולם

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע