ד"ר יקר.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/12/2000 | 21:23 | מאת: המתלבט

שלום ד"ר האוזר. ברצוני להפנות את תשומת ליבך לשאלה ששאלתי די מזמן, אך לצערי לו קיבלתי שום התיחסות של מקור רפואי מוסמך. אומנם קיבלתי לשמחתי מס' תגובות של משתתפים נחמדים ואדיבים מאוד, אשר עזרו לי במידה מרובה , אך אשמח אם תעיין בשאלתי ובתגובות שקיבלתי, ותוסיף את דעתך. את השאלה תוכל למצוא בדף מס' 4 , תחת אותו שם שואל ( המתלבט ) בנושא פריון. בתודה מראש.

03/12/2000 | 00:06 | מאת: יפית.

למה לך? - דיה לצרה בשעתה.

05/12/2000 | 19:52 | מאת: ד"ר רון האוזר

אם אתה מוטרד - כדאי לבדוק. כל שעליך לעשות הוא בשלב ראשון לבצע בדיקת זרע במעבדה טובה. ניתן לפנות דרך הרופא המטפל (משפחה או נשים) או לחילופין לפנות באופן עצמאי למשל למעבדה במכון לחקר הפוריות בבי"ח ליס טל. 6925606-03

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע