לאסתריקה שלום !!!!!!!

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/12/2000 | 13:37 | מאת: XXX

לאסתר שלום מה שלומך איך מסתדרים העינינים ????כבר היתחלת את טיפולי ההפריה ? אני מקוה בישבילך שזה יצליח על הפעם הראשונה כי הסיכוי פה יותר גדול !!!! אני ביום הרביעי לזריקות עשיתי אולטרסאונד וגילו לי 2 זקיקים כמה גילו לך אחרי הזריקות לשם השבחה ??....האם זה יכול עוד להתרבות ???? והאם היתה לך הרגשה של נפיחות באיזור הבטן התחתונה ??? ביי יונית ובהצלחה

03/12/2000 | 00:13 | מאת: יפית.

נראה לי שאתם מגזימים. מה זה אתר ההתכתבות הפרטי שלכם פה? תעשו לכם אי מייל, ותתכתבו דרכו. הפורום לא נועד להתכתבות

03/12/2000 | 13:47 | מאת: אסתר

היי XXX! אני נכנסת היום לשאיבת ביציות, יש לי כ8 זקיקים בכל צד. כולם אומרים שהגבתי מאד יפה. אני מקווה שההמשך גם יהיה יפה! 2 זקיקים להשבחה זה יפה! לי היה פעם 1 ופעם 3. אם את אחרי 4 ימים של זריקות עדיין יש סיכוי לעוד אבל אל תשכחי שעדיף לא יותר מ2-3 כי יש סכנה להריון מרובה! בהצלחה! אסתר (אם את רוצה את האי-מייל שלי אשמח לתת לך אותו כדי שלא ימשיכו להתעצבן :-)

06/12/2000 | 20:24 | מאת: יפית

רעיון טוב אסתר, ו....בהצלחה . נשמח לשמוע על לידה של ילד בריא, או שנים, או שלושה. וזה למען כל הגולשים שעקבו אחרי ההתכתבויות שלכן.

07/12/2000 | 22:09 | מאת: XXX

היי אסתריקה התגעגתי אני אחרי השבחה והזרעה והיו לי 2 זקיקים כתוצאה ממטורדין אך אחד לא יתבגר האם יש לי סיכוי בפעם הבאה ע"י הגברת המטורדין לקבל יותר זקיקים ולמה זקיק צריך להיות גדול כי היה לי זקיק אחד 21 מ"מ אשמח לקבל את האימל שלך אך אם תוכלי להסביר לי איך לשלוח אני גם אשמח ...................ואני מתכתבת בIOLבשם יונית[מטעמי סודיות] את השם הזה את בטח מכירה ........................וזוכרת כי ענית לי לא פעם ולא פעמיים את פשוט ניפלאה מגיע לך אושר !!!!!.. בידידות יונית ובהצלחה מכל הלב

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע