בעיה רצינית!!!!!

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

30/11/2000 | 15:57 | מאת: רן

שלום ד"ר נכבד אני סובל מחוסר יכולת לקים יחסי מין מזה כחצי שנה!! נסיונותי לקבל טיפול אינן עוזרות ויש בי התחושה שלאף אחד אין פתרון קודם כל אני בן 23 תפקדתי מצוין עד לפני כחצי שנה ופתאום התחלתי להבחין בזקפות קצרות ולא מלאות (בקושי 70% ) בדיקות שעברתי הוכיחו כי אכן הבעיה גופנית אך אף רופא לא אמר לי מה היא אני בדיכאון רציני וככל שהזמן עובר אני מאבד מוטיבציה ואיני יכול להמשיך כך יותר אנא עזור לי

05/12/2000 | 21:03 | מאת: ד"ר רון האוזר

אין ספק שאפשר לפתור את הבעיה אם רק לא תתיאש ותמשיך בבירור וטיפול רפואי מקצועי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע