האם מחדירה שכמעט ואינה מורגשת ניתן להיכנס להיריון?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

30/10/2016 | 10:07 | מאת: דגנית

סיפור קצת משונה. גם לי. בשנים האחרונות ובמיוחד לאחרונה אני חשה שאיבר המין של בעלי מאוד השתנה בגודלו, בצורתו וכו... למרות זאת הכל בסדר והמין בסדר. אך מכיוון שכבר מספר חודשים אנו מנסים להיכנס להיריון ללא הצלחה (לאחר שבעבר נקלטנו פעמיים מהר מאוד), אני תוהה האם יתכן שלא ניתן להיכנס להיריון עם פין מאוד קטן?

איני סבור שהעיכוב בכניסתך להיריון נובע מגודל אבר המין של בעלך,היות ובעת חדירה ושפיכה פיזור הזרע בנרתיק אמור לתת מענה הולם

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע