אחרי אירוע זיבה לבדוק אחרי 3 חודשים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/10/2016 | 03:09 | מאת: יצחק

עלי לציין שנבדקתי לפני אירוע הזיבה והייתי פורה ותקין לחלוטין .ואחרי טיפול שבין היתר מיד ניקה לחלוטין כל הפרשה ובלי נזק. אז אני מניח שמיד אחרי "הנקיון" אני מיצר זרעים כרגיל רק שצריך לחכות 3 חודשים לבדוק אם השתקם הזרע לחלוטין .ז"א הספירה של 3 החודשים מיד אחרי הנקיון

התובנות שלך לגבי המצב בהחלט נכונות

28/10/2016 | 20:06 | מאת: יצחק

על מנת לקבע ולהבהיר תובנה זאת אשאל .מיד כשיש ניקיון (ההפרשה נגמרת/הפסיקה)בעטיו של כדור כזה או אחר .אבל נקי והפסיק !! הלא זו האינדיקציה שלי לדעת שנגמר האירוע (חוץ מבדיקת מעבדה נוספת) אז מתחילים לספור 3 החודשים הבנתי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע