נפח זרע תקין אבל נמוך

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/09/2016 | 10:36 | מאת: יהלי

שלום רב, בשתי בדיקות שביצעתי יצאו לי מדדים תקינים, אך כמות הזרע היא 1.7ml בשנתיים האחרונות היה לי פעמיים דלקת ביותרת אשך, כאשר בפעם הראשונה יש סיכוי שסחבתי את זה המון זמן ללא טיפול. שאלתי היא, האם קיימות דרכים להגדיל את נפח הזרע בצורה משמעותית. האם אני יכול לחזור למצב בו הייתי לפני שנתיים? מעבר להביט הפוריות, הדבר מאוד מפריע לי גם בתפקוד המיני.

כמות הזרע מתנית ברמת הורמון הטסטוסטרון שתלוי מצידו ברמת הורמון ה-LH,ניתן לבדוק,אם כי על פניו הדבר עדיין כמות הזרע מצויה בטווח התקין

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע