האם יש טעם לנסות ?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

15/08/2016 | 03:47 | מאת: משה

שלום רב לפני שלוש שנים התחלתי את הסיוט שלי.. אובחנתי כאזוספרמיה לא חסמיתית עברתי ניתוח ראשון tese ומצאו בוא 4 תאים ההפריות לא הצליחו ועברתי ניתוח נוסף שבוא גם אוסר לי אשך שמאל בגלל גידול פוטנציאל סרטני.. בכל מקרה בניתוח הנוסף לא נמצא כלום לאחר מכן פניתי לדר רענן טל ועשיתי microtese וגם שם לא נמצא כלום חשוב לי לציין שיש לי וריקוצלה דרגה 2 וואני סובל מ fsh גבוהה וגם lh שאלתי לכם שמבינים האם יש סיכוי שתיקון וריקוצלה וחזרה לסיבוב נוסף של microtese לאחר החלמה מהוריקוצלה, יכול להיות זרעים ? יש סיכוי ?

שלום משה לטעמי אין כל מקום לביצוע ניתוח נוסף,בהיותך בעל אשך אחד ,לא הייתי מסכן את האשך שנותר בפרוצדורות הנובעות מ"להיטות יתר" של הגורמים המעורבים כל אחד מסיבותיו הוא

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע