כדורים לזקפה שהורסים פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

24/06/2016 | 21:25 | מאת: סי

שלום, בעלי בן 46 עם בעיות זקפה וקושי לגמור, אנחנו מעוניינים להכנס להריון, מקריאה ברשת הבנתי שכדורים לזקפה הופכים את הזרע לצמיגי, דבר המקשה לזרע להיות פורה. האם נכון הדבר? בנוסף הבנתי שאם מבצעים מין אוראלי לגבר, הרוק שעל איבר מינו שנשאר מפיה של האשה מתערבב עם הזרע בעת גמירה בנרתיק האישה ואז הזרע עם הרוק לא יוכל להפרות אשה. מין אוראלי הוא אחד הדרכים לעוררו מינית.(לפעמים גם מין אוראלי לא עוזר, הוא חווה זיקפה וכשהוא חודר אליי הפין נופל) מה ניתן לעשות מבחינת הכדורים שהם בעיתיים והורסים את פוריות הזרע והאם העינין עם הרוק נכון? ובכלל מה לעשות?

יתכן שהפקת הזרע במועד הביוץ באמצעות אוננות עצמית יקל על בכלך להפיק את הזרע,ניתן לבצע לאחר קבלת הזרע השבחה והזרעה אצל רופא פריון

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע