מספר שאלות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

13/06/2016 | 11:20 | מאת: טל

היי, אני בן 25. אני פשוט לא מצליח להגיע לשפיכה בחדירה. רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם אני מאונן ושנייה לפני שאני מגיע לאורגזמה ושפיכה אני מחדיר את הפין לנרתיק,האם זה מאפשר הריון בכל זאת? 2. האם ככל שהחדירה עמוקה יותר עולה הסיכוי להריון(חדירה מלאה לעומת חדירה חלקית) או שהקשר הוא מינורי? ויש לי שאלה גם בקשר להזרעה מלאכותית במידה ולא יתאפשר הריון מחדירה. מה העלות של הזרעה מלאכותית ומה אחוזי ההצלחה?

התשובה חיובית לשתי השאלות,האפשרות של שימוש בהזרעה לצורך כניסה להיריון אפשרי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע