כאבים באשך ימין ומפשעה מזה 3 ימים..לפני עשור תסביב אשך וניתוח חירום.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/04/2024 | 23:44 | מאת: אהרון

צריך בבקשה עזרה!! שלום.. אני מיום שישי היה לי כאבים במפשעה ואשך ימין וזה נמשך 3 ימים. לחץ באזור המפשעה. קושי ללכת ישר או לשבת. מתן שתן מרובה. חשוב לציין שלפני עשור בגיל 28 עשו לי ניתוח טורשין. ולא עשו דופלר מיידית ורק אחרי יומיים ניתוח חירום עקב זרימת דם קלושה..והאשך בנס נשאר בחיים. בניגוד לכל סיכוי. לאחר הניתוח היה לי מקרים של כאבים שהייתי הולך לבתי חולים אבל מאז ועד היום רק כאבים של כמה שעות וחולף . במיון לפני יומיים עשו לי דופלר שיצא תקין וגם בדיקת אבנים בכליות. ולא עלו על הבעיה? 1. איזה כיוון יכולה להיות הבעיה?? עדיין יש לי לחץ באזור המפשעה.. כאב עמום. קושי ללכת ולשבת.. 2. האם הקיבוע מבטיח שלא יהיה טורשיין? תודה מראש

מלבד בדיקות הדם והאולטרסאונד יש להתייחס לממצאים הקליניים המחייבים ביקורת אורולוגית,אולטרסאונד,ובדיקות דם לבחון אפשרות דלקתית

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע