איסמטריה בחדרי מוח והיקף ראש hc קטן מתחילת ההריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

29/03/2024 | 12:53 | מאת: מנאר

שלום רב … היום הייתי בבדיקה לחדרי מוח העובר כ בשבוע 24+2 התגלה הרחבה בחדרי מוח שמאלי 7.2 ושמאלי 6.4 ו hc מתאים לשבוע 23+5 Bpd מתאים לשבוע 24 לאחר מכן בשבוע 27+6 חדר שמאלי 6.2 וימני 3.6 Hc מתאים לשבוע 27 Bpd מתאים לשבוע 27+2 הרופא אמר לי הכל תקין אבל מומלץ לבצע סקירה בשבוע 30 אבל קראתי שאי סימטריה hc קטן יכול להעיד על בעיה גנטית או תסמונת דאון *** יש להדגיש שמתחילת ההריון hc היה קטן משבוע ההריון בכל סקירה ובדיקה ואני גם יש לי ראש קטן האם מומלץ משהוא ספתציפי ? אני מודאגת קצת

נראה שעלייך לפנות בנדון לרופא המטפל שלך כדי לבצע את הבדיקות הנדרשות לביסוס אבחנה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע