חום גוף , סאונה חמה ובדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

24/03/2024 | 17:30 | מאת: יוסי

עם היסטוריה של ניתוח וריקוצלה בגיל 12. קיבלתי הפניה לעשות בדיקת זרע שאני מתכון לבצע בעוד 5 ימים. ההתלבטות שלי היא בגלל: 1. לפני 3 חודשים ושבוע הייתי חולה בקורונה עם חום גוף גבוה מאוד. 2. לפני חודש הייתי בחופשה בחו"ל כאשר כל יום במשך שעה במשך 6 ימים ביליתי סאונה חמה. האם יש טעם לדחות את הבדיקה , בעיקר בגלל החשיפה לחום בסאונה. או להתעלם ולבצע כרגיל? תודה

אכן תיתכן השפעת מחלת חום או חשיפה ממושכת של האשכים לחום גבוה לכן שקול לדחות את הבדיקה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע