סיוע פענוח בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/03/2024 | 00:57 | מאת: ש.י

נושאים לבדיקה תוצאות Liquefaction תקין Viscosity תקין Color תקין pH 7.5 Volume (ml) 2.3 Concentration (mil/ml) 25 Total Concentration (mil) 57.5 Percent of motile sperm (%) 18 rapid (%) + moderate (%) ++ slow (%) + non progressive (%) + Total motile sperm (mil) 10.35 Morphology Normal forms (%) 3 Abnormal forms (%) 97 WBC (mil/ml) 4 תאים עגולים (mil/ml) 1 RBC (mil/ml) 0

הזרע לוקה בשני מדדים -תנועתיות ומורפולוגיה-נדרש בירור וטיפול ייעודי בהתאם

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע