בדיקת זרע- תוצאה והתייעצות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/02/2024 | 19:06 | מאת: אנונימי

שלום רב פרופסור, אני ואשתי מנסים להיכנס להיריון כ10 חודשים ביצעתי בדיקת זרע ומופיע ב- round cells תוצאה כזו: 0 .2 1 >Million/ ml ובהערות כתוב- ריבוי תאים עגולים או צעירים האם זה תקין? הרופא משפחה שלי לא ידע לענות ויש לי אורולוג רק עוד שבועיים

הדבר עלול להעיד על מציאותם של לויקוציטים -תאי דלקת או פגם בהבשלת הזרעים בהליך יצירת הזרע

29/02/2024 | 00:25 | מאת: אנונימי

זה התוצאות של שאר הבדיקה אשמח למענה אני ואשתי נורא דואגים וחייבים לדעת כיצד לפעול ואין מענה מהרופא מומחה עד עוד שבועיים Liquefaction - תקין Semen ph- 7.2=< 8.1 Semen viscossity- צמיגות תקינה Semen color- תקין Semen volume-ml < 1.5 :תוצאה Sperm agglutination- אין Sperm concentration- milion/ml > = 15 110.0 :תוצאה Total sperm number- תוצאה: milion 65.0 Sperm motility 1 hr- ‎40= <%63.0 :תוצאה Total progressive- 32= <%55.0 :תוצאה Nonprogres motilty- תוצאה: %8.0 Morpho normal - 4= <9.0 :תוצאה Cytoplasmic droplets- אין Morpho defeects tail- יש Neck-midpiece defect - יש Head abnormalities- יש

29/02/2024 | 17:53 | מאת: אנונימי

תודה רבה אלו שאר התוצאות של הבדיקה- האם בסדר? Liquefaction - תקין Semen ph- 7.2=< 8.1 Semen viscossity- צמיגות תקינה Semen color- תקין Semen volume-ml < 1.5 :תוצאה Sperm agglutination- אין Sperm concentration- milion/ml > = 15 110.0 :תוצאה Total sperm number- תוצאה: milion 65.0 Sperm motility 1 hr- ‎40= <%63.0 :תוצאה Total progressive- 32= <%55.0 :תוצאה Nonprogres motilty- תוצאה: %8.0 Morpho normal - 4= <9.0 :תוצאה Cytoplasmic droplets- אין Morpho defeects tail- יש Neck-midpiece defect - יש Head abnormalities- יש

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע