בבקשה שאלה חשובה בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

03/02/2024 | 18:56 | מאת: חיים

1) מה קורה אפשר לקבל חוות דעת על בדיקת זרע? ימי המנעות 4 מראה נורמלי צמיגות נורמלי Ph 7.4 נפח 3.5 ריכוז תאי זרע 59 מל סהכ 206 מליון תנועתיות 71% סוג צנועה 61 מורפולוגיה נורמלי 2% ראש 96% צוואר 32% זנב 12% 2) אני שוקל לקחת את התוסף תזונה פורימור האם זה באמת יכול לשפר תוצאות ? והאם זה יכול גם לפגוע בי?

אני מאמין שהטיפול הייעודי הרצוי הנו השראת בעוץ+ השבחת זרע והזרעה במועד הייעודי של הביוץ

04/02/2024 | 07:11 | מאת: חיים

כן אני יודע אבל עדיין לא ניסיתי לבצע הריון אני בן 20 פשוט עשיתי בדיקת זרע וזה מה שיצא , יכול להיות ככה הריון רגיל ? האורולוג אמר לי שהבדיקה שלי טובה בעיקר בכל הכמות והתנועה והכל

בדיקת הזרע גבולית,אולי שווה לבצע אולטרסאונד אשכים לשלול וריקוצל

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע