שפיך ושתן לא יוצא כשורה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/01/2024 | 22:00 | מאת: אמיר

שלום רב, בחצי שנה האחרונה היה לי כאבים באשך ימין, אחרי בדיקת אולטרסונד תקינה, במידת זרע תקינה הרופא איבחן לי דלקת כרונית בערמונית. בעקבות בך נטלתי 6 שבועות אינטיביוטיקה. הכאב באשך כמעט במלואו (לא בטוח שזה בעקבות הכדורים) אך הכאב בבטן התחתונה ממשיך להתקיים. ג׳ניסים מאוד קשה לי ללבוש, לסגור כפתור במכנסיים זה דבר שאני לא יכול להרשות לעצמי מאחר שאני מרגיש כאב בבטן התחתונה במיוחד שאני לוחץ עליה. תופעה שיש לי גם מאז שהכל התחיל זה שהזרע והשתן לא יוצאים לי בצורה חלקה. השתן יוצא כרגיל אך בסוף נשארות טיפות שאני צריך ממש לנגב על הפין ובכל זאת נשאר על התחתונים טיפות. ובנוגע לזרע יוצא כמות זרע ואת השאר אני חייב לסחוט אחרת הוא ממש נשאר בתוך הפין (יוצא כמות מכובדת שאני סוחט) חשוב לדעת שבבידקת זרע לפי נטילת האנטיביוטיקה היה נראה שקיימת דלקת. אשמח לדעת מהניסיון שלך מה זה יכול להיות. עוד שתי תופעות שאציין, 1. יש לי כאב קל מאוד בפין עצמו. 2. שהזרע שאני סוחט יוצא הוא יוצא בגושים גושים ולא במרקם חלק. שמח לתשובה. שבוע טוב ומוצלח

כל הנתונים מצביעים על דלקת כרונית באברי הרבייה ובכלל זה דלקת בערמונית המחייבים טיפול כרוני ובכלל זה עיסויים של הערמונית לסחיטת נוזלי התגובה הדלקתית בערמונית

22/01/2024 | 19:26 | מאת: אמיר

איך מטפלים בדלקת כרונית ?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע