וריקוצלה ובדיקה הורמונלית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

17/01/2024 | 16:19 | מאת: מייק בן 19

שלום. התגלה וריקוצלה דרגה 3 באשך שמאל ואשך זה גם קטן יותר ביחס לצד ימין. יש צורך בניתוח לאחר שבוצעה בדיקת ספירת זרע ונמצאה נמוכה מאוד. בנוסף נשלחתי לבדיקה הורמונלית על ידי רופאת פריון שאלו תוצאותיה: פרולקטין 88.2 טווח תקין 115 עד 327 . טסטוסטרון 7.1 טווח תקין 7.9 עד 24.5. Lh 6.4 טווח תקין 0.2 עד 6. Fsh 10.8 טווח תקין 1.4 עד 18.2. Tsh 1.9 טווח תקין 0.5 עד 4.78. את הבדיקה ההורמונלית ביצעתי ב 7וחצי בבוקר לאחר שהייתי ער כל הלילה מ 8 בערב. מה יכול לגרום לפרולקטין נמוך? האם lh גבוה קצת כי טסטוסטרון נמוך? האם פרולקטין נמוך משמעותי?מה יכולה להיות הסיבה לערך הנמוך של פרולקטין, האם יש לו משמעות?

17/01/2024 | 16:23 | מאת: מייק בן 19

שכחתי לציין שלוקח פריזה וספריי סטרימר

הבדיקות מצביות על פגיעה משנית באשך כנראה על רקע הוריקוצל,המלצתי לנתח בבחינת אם חא יעזור לא יזיק

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע