שאלה לגבי בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/01/2024 | 18:35 | מאת: שאלה

שלום עשיתי בדיקה זרע שלהלן תוצאותיה. בן 36 ללא ילדים אשמח לדעת האם היא תקינה ומה המשמעות ואלו בדיקות כדאי לעשות (לפי מה שנראה לי היא לא תקינה): התנזלות: תקינה צמיגות: בינונית + צבע: לבן ph: 8 נפח: 2.6 ml ריכוז תאי זרע: 58.0 ריכוז תאי זרע בזרימה: 150.80 אחוז תנועה כללית: 25% מהירה: 5% בינונית: 10% איטית: 10% סה"כ תאי זרע בתנועה: 37.70 mil מורפולוגיה (Strict criteria – Kruger): צורות תקינות: 4% צורות פתולוגיות: 96% ראש: 70% צוואר: 16% זנב: 10% תאים עגולים: 5 לאקויציטים: 2 אריטורוציטים: 0 אשמח לפירוט תודה

בדיקה גבולית בגלל מדד התנועה הגבולי ובגלל היתכנות של הליך דלקתי באברי הרבייה-יש לפנות למומחה פוריות

12/01/2024 | 12:51 | מאת: המשך

איך מומלץ להתגבר על הבעיה? מנסים להכנס להריון תקופה ארוכה. בנוסף איך ניתן לבדוק אם יש דלקת או חיידק במערכת הרבייה?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע