החזרת עוברים ב17/12/23

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/12/2023 | 10:31 | מאת: ליאור

היי אני 16 יום אחרי אוביטרל ודקפפטיל וב17/12/23 ביצעתי החזרת עוברים ( ואני סופרת מיום למחרת) בספירה שלי זה יוצא שאני 11 יום אחרי החזרת עוברים ומיום ההחזרה אני לוקחת תמיכה קרינון ואסטרופם פעמיים ביום בוקר וערב והיום (28/12/23) עשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי זה אומר שזה לא נקלט ? נ.ב אני אמורה לבצע בדיקת דם ביום ראשון הקרוב ב31/12 אשמח למענה, תודה 🙏🏾

במקומך לא הייתי מסיק מסקנות בשלב זה ומחכה בסבלנות עוד מספר ימים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע