תוצאות בדיקת הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

11/12/2023 | 18:49 | מאת: אנונימי

היי, אני בן 28, רווק. ביצעתי בדיקת זרע לאחר 14 ימי נזירות. 1) האם תנועתיות ומורפולוגיה משתנות? (לגבי מורפולוגיה עשיתי בדיקה בעבר והיא הייתה 0%, אך אני לא חושב שהיא נעשתה בשיטה של קרוגר) וזו הסיבה שאני שואל זאת. 2) האם התוצאות מעידות על אי-פוריות? מראה כללי: N נפח זרימה (ml): 4ml ריכוז תאי זרע במיליונים: 43 סך הכל תאי זרע במיליונים: 172 תנועתיות: 25 דרגה: Non Progressive-Progressive חיוניות: 70 חומציות: 7.9 צמיגות: N בדיקה מורפולוגית על פי שיטת קרוגר: תאים תקינים: 3% תאים לא תקינים: לא צוין Tapering: 0 Long Acros.Reg: 0 Short Acros.Reg: 0 Neck Pathology: 9 Tail Pathology: 2 Other: 84 Long Post Acros: 2 נוגדנים בזרע מוקפא: לא תודה.

כדי לאשש את המצצאים הלקויים במדדי הזרע-תנועתיות ומורפולוגיה יש ליזור על הבדיקה בעוד שבועיים אם כי מדג המורפולוגיה הוא די יציבו חייב בירור

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע