אוביטרל ויחסים רק באותו היום

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/12/2023 | 12:47 | מאת: מור

היי פרופ, אשמח אם תוכל לענות לי בפורום זה על שאלתי אני יודעת שזה לא קשור כל כך לפה אבל אני מאוד סומכת על תשובותייך. ביום שלישי נצפו 2 זקיקים 19,16 ב8:00ֶ בבוקר בערך הזרקתי אוביטרל קיימנו יחסים רק באותו היום בסביבות 22:00 (אתמול לא קיימנו כי בעלי לא חש בטוב) האם לדעתך זה יכול להספיק? בעלי הרגיש שיצא המון בעת השפיכה. תודה מראש וחג שמח

טווח הפעילות של תאי הזרע באברי הרבייה עשוי לכסות את חלון הפוריות שלך,נקווה שתצליחי

07/12/2023 | 15:24 | מאת: מור

תודה על התשובה פרופ׳ יש מצב שהביצית הבשילה כבר בשלישי בלילה? או שהביצית מבשילה רק אחרי 36 שעות מרגע זריקת האוביטרל? תודה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע