תוצאות נמוכות של תנועתיות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/11/2023 | 15:18 | מאת: PY

שלום רב, בבדיקת זרע שביצעתי קיבלתי תוצאה : pH 7.5 Volume (ml) 7 Concentration (mil/ml) 16 Total Concentration (mil) 112 Percent of motile sperm (%) - 12 slow (%) + non progressive (%) ++ Total motile sperm (mil) 13.44 סומן כי יש- Astenozoospermia האם יש מה לעשות על מנת לשפר את התוצאה? מה הפתרונות על מנת להיכנס להריון? תודה רבה

נתוני הזרע בעייתיים ביחס לתנועה דבר המצריך בירור וטיפול ייעודי על מנת לשפר את הסיכויים להשגת היריון

נתוני הזרע מורים על בעיה מהותית בתנועתיות הזרע המצריכים בירור וטיפול ייעודי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע