אפשרות להיריון באופן טבעי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/11/2023 | 22:30 | מאת: דניאל

שלום פרופ' האם סיכויי כניסה להיריון באופן טבעי סבירים-טובים בתוצאות הבאות: 1. נפח בדיקה 3ml. 2. PH 7.5. 3. ריכוז למיל - 44 מיליון. 4. ריכוז כולל - 132 מיליון. 5. אחוז זרע בתנועה -55. בסך הכל 72.6 מיליון. 6. מורפולוגיה - 5%. 7. תאי דם לבנים - מיליון. אני שואל בעיקר בנושא המורפולוגיה. כתוב שהדגימה תקינה מ-4%, אבל אני רואה שבמקומות אחרים כתוב 14% ומעלה. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את המורפולוגיה? האם כדאי ללכת לרופא מומחה לבדוק האם יש לי דליות באשכים? תודה מראש דניאל

נתוני זרע תקינים במיוחד אם הבדיקה נעשתה בשיטת הערכה של הזרע לפי קרוגר ולכן לטעמי נתוני הזרע מספיקים להיריון ספונטני,אולם מאחר וכניסה להיריון מותנית בגורמים רבים במידה ועדיין יש קושי חהרות יש לפנות למומחה פוריות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע