פענוח בדיקת זרע מרפולוגיה 2

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

04/10/2023 | 20:05 | מאת: יניב

ריכוז 102 תנועה 65 Ph 8.5 נפח 2 חיות 95 תאים תקינים 2 רציתי לדעת אם יש קשר להיפוספדיאס ולזה שהשפיכה הראשונית לא הייתה בתוך הכוס הסטרילית . לתוצאת התאים תקינים ומה ניתן לעשות? תודה רבה.

אין ק שר לכוס,בכל מקרה,מדובר במורפולוגיה לקויה המחייבת בירור

19/12/2023 | 15:41 | מאת: יניב

שלום פרופ יעקב לציין שהתקדמנו אני ואישתי להזרעות . נמצא אצלי וירקוצלה קלה באשך שמאל וכל השאר המדדים תקינים . גם מבחינת מדדים הורמונלים . ניגשנו להזרעות . תוצאת בדיקת הזרע לאחר 14 ימי התנזרות בגלל הנידה . יצא מורפלוגיה 0 ו חיות 0 והשאר תקינים . לציין כי לילה לפני הזרעה הייתי באירוע ושתיתי כמות אלכהול מכובדת . האם יש קשר בין אלכהול לתוצאות ובנוסף לימי התנזרות . אני מאוד מוטרד מהתוצאות הללו . אשמח להכוונה .

תשובה תקינה,באשר להיפוספדיאס,אם הגמירה בתוך הכוס,אזי כל החומר צריך להיות בתוך הכוס

19/12/2023 | 20:06 | מאת: יניב

לא התייחסת לתגובה אחרונה .

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע