איכות עוברים ירודה.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/10/2023 | 19:05 | מאת: רונן

שלום, זוג עם בעיית פריון בלתי מוסברת. לאחר ביצוע ivf נמצא כי כל העוברים שהופרו(11) באיכות ירודה ולא מתאמים להקפאה. נעשה מספר בדיקות של הזרע ולא נמצא שום בעיה. בדיקות fsh תקינות. האם רלוונטי לעשות את הבדיקת dna של הזרע? ומה יכולה להיות הסיבה לאיכות?

איכות העוברים המתקבלים מותנית באיכות הטיפול על כל המרכיבים שלו,סטטוס הורמונלי וגנטי,איכות המעבדה,ואיכות הזרע על המרכיבים שלו,בכל מקרה חזקה על הרופא שלך שלאור התוצאה העגומה יבחן את הנושא ויציע לך את הפתרון הראוי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע