בדיקות זרע והאם מעט רוק במקום חומר סיכה פוגע?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/09/2023 | 00:54 | מאת: שחר דוד

מנסים להיכנס 7 חודשים. תוצאות זרע הrapid+ moderate יצא 37 והwbc יצא 4

הנתונים של הזרע אינם מספקים על מנת לחוות דעה מבוססת

11/09/2023 | 22:27 | מאת: שחר דוד

איך אני יכולה להציג את שאר הנתונים? אפשר לצרף תמונה? Liquefaction Viscosity Color pH Volume Concentration (ml) (mil/ml) Total Concentration (mil) Percent of motile sperm (%) rapid (%) moderate (%) slow (%) non progressive (%) Total motile sperm (mil) Morphology Normal forms Abnormal forms WBC (%) (%) (mil/ml) (mil/ml) Oligozoospermia Astenozoospermia Teratozoospermia Azoospermia Aspermia MINYIn 1'75 1'75 7.5 4.3 64 275.2 37 + †+* + + 101.824 6 94 4 moderate+ highly++ (7.0 - 8.7) (1 - 5 ml) >15 mil/ml >30 mil (rapid + moderate) >40% Kruger strict criteria >3% (Normal form)

נתוני הזרע תקינים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע