בדיקת זרע, אודה לדעתך

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

04/09/2023 | 17:38 | מאת: אלעד

שלום רב פרופסור אשכנזי, בן 50 ואנחנו מנסים להביא עוד ילד, ביצעתי בדיקה רק כדי לדעת מה מצב הזרע. האם בדיקת הזרע מבחינת איכותו תקינה? מה משמעות ערך הלויקוציטים הגבוה? סיבה לדאגה? נפח 4 מ״ל ריכוז 120x10/6 במ"ל (ה 10 בחזקת 6). מספר תאי זרע בדגימה 480x10/6 (ה 10 בחזקת 6). בתנועה 80x10/6 (67%) (ה 10 בחזקת 6). סוג תנועה בעיקר IV III התנזלות מלאה צבע – לבנבן צהבהב PH :7.3 לויקוציטים+תאים עגולים –רבים מאד 5x10< (ה 10 בחזקת 6). התנזרות 4 ימים בבדיקה מורפולוגית נמצאו: 9% תאי זרע בעלי ראש , צואר וזנב תקינים. פתולוגיות ראש תא זרע - 63% פתולוגיות MIDPIECE - 28% פתולוגיות זנב – לא נצפו תודה רבה

נדרש בירור על אפשרות של דלקת כרונית באברי הרביה בעיקר הערמונית?

לברר אפשרות של דלקת כרונית באברי הרביה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע