בדיקת זרע לא תקינה אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/08/2023 | 16:44 | מאת: אלעד

שלום דוקטור. אני מצרף כאן את הבדיקת זרע שעשיתי, בן 35, בריא בדרך כלל, אני ואישתי לא מצליחים להיכנס להריון, והתוצאות לא נראה לי טובות כלכך, ואני בלחץ עד התור שלי אצל הרופא, אולי תוכל להגיד לי מה לא בסדר בדיוק ומה אפשר לעשות? תאים תקינים (%) 2 חיות (%) 85 סה״כ כמות תאי זרע (מיליון) 135.0 סה״כ תאי זרע בתנועה פרוגרסיבית (מיליון) 66.7 ללא תנועה (%) 48 תנועה לא פרוגרסיבית (%) 3 תנועה פרוגרסיבית (%) 49 תנועתיות כללית (%) 52 ריכוז (מיליון/מ״ל) 54.0 נפח (מ״ל) 2.5 חומציות pH 8.7 צמיגות נורמלית צבע לבן עכור

בדיקת הזרע גבולית בכלל מרכיב המורפולוגיה,בכל מקרה ניתן להשביח את הזרע במועד הביוץ על ידי ביצוע השבחה מעבדתית והזרקה ישירה תוך רחמית במועד הביוץ של האישה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע