אי יכולת כניסה להריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/06/2023 | 06:18 | מאת: יצחק שרון

אני מבין שתרופות פסיכיאטריות יכולות ליצור חוסר חשק חוסר זיקפה או דפיכה לאחור .וכלל הקטנת נפח הזרע והנוזל. אבל לא לפגיעה ישירה בזרע. האם נכון בגדול

לעיתים ישנו שינוי בפרופיל ההורמונלי העלול להשפיע במידה מסויימת

28/06/2023 | 06:50 | מאת: יצחק שרון

ולמעשה אני מבין ששינוי הורמונלי מסויים יקרה בכדורים חזקים מאוד ..אבל האם גם שינוי הורמונלי מסויים ימנע כניסה להריון ? לא הכוונה פגמים בילוד

תרופות פסיכיאטריות יכולות לשבש את האיזון ההורמונלי בעיקר העלאת הורמון הפרולקטין העלול להשפיע על הורמוני המין ובעקיפין על נתוני הזרע ובכלל זה גם כמות הנוזל

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע